دبیر هیئت دولت گفت: در ماجرای پیمان ننگین سعدآباد سه وزیر اروپایی اعلام کردند به غیر از تعلیق و پلمب نیروگاههای هستهای، باید تدریس فیزیک هم در دانشگاهها با اجازه ما صورت پذیرد.
مجید دوستعلی امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در کرمان اظهار داشت: مقام معظم رهبری در مورد دولت نهم فرمودند« یکی از خصوصیات این دولت ترک شرمندگی در برابر غرب و اعاده شعار عزت ملی و ترک انفعال در مقابل تجاوز سلطه و زیادهطلبی سیاستهای دیگران و ترک شرمندگی در برابر غرب را انسان در این دولت میتوان احساس کرد».
وی افزود: دولت مدافع عزت ملی است و با تثبیت انرژی هستهای خدمت بزرگی را به نظام اسلامی انجام داد و کسی که در سازمان ملل بلند میشود و ندای اسلام را سر میدهد و این آرمانخواهی محسوب میشود و در هیچ دولتی تا کنون انجام نگرفته است.
دوستعلی خاطرنشان کرد: در دورههای گذشته گرایشهای سکولاریستی در بدنه مدیران کشور نفوذ کرد و روند گرایش به غرب و غربزدگی در بدنه دولت رشد داده شده بود و احمدینژاد با توقف این روند، بر موضوع هستهای تاکید کرد و قواعد بازی را به هم ریخت و در راستای آرمانخواهی شش سانتریفیوژ را به 7 هزار دستگاه رساند و این از مصادیق دولت عزت ملی است.
وی تصریح کرد: اخلاق انتخاباتی دولت از عمل آن پیدا است و اکنون که رئیس دولت کاندیدای ریاست جمهوری هم هست، اما در حال حاضر کم خبرترین و کم تبلیغاتترین نامزد انتخابات خود رئیس جمهور است و با همه امکانات زیادی که میتواند به کمک ایشان آید، اما نمود اخلاق انتخاباتی در عملکرد دولت احمدینژاد مشهود است.
دوستعلی گفت: با همه تخریبها و دروغهایی که به این دولت نسبت داده میشود، باید معیار را عملکرد قرار داد و مردم تحت تاثیر خلاف واقع قرار نمیگیرند و جواب تخریب جواب، مناسبی نیست.
دبیر هیئت دولت گفت: کاندیداها ابراز نظر کرده و از تخریب دوری کنند و اگر قرار باشد، کسی هجمه و تخریب را سرلوحه کار خود قرار دهد، مردم در انتخاب آزاد هستند، اما باید ایجابها را ارائه دهند در عرصه اقتصاد و سیاست خارجی برنامههای خود را به مردم ارائه دهند، نه اینکه تخریب کنند.
وی اظهار داشت: تنها کسی که از فضای غیبت، دروغ و تهمت سود میبرد، شیطان است و فضای انتخاباتی باید به سمت اخلاق و مبتنی بر اصول و ارزشها باشد، چون در این فضا مردم بهتر میتوانند انتخاب کنند و در این فضا دشمنان نظام اسلامی مایوس میشوند.
دوستعلی افزود: انتقاد یک بحث است و تخریب موضوعی دیگر، انتقاد باید با ارائه راهکار و سازندگی باشد و اگر کسی در دولت احمدینژاد از انتقاد سازنده خوشش نمیآید، مشی دولت احمدینژاد را ندارد.
وی در پایان گفت: رهبر معظم انقلاب تاکید دارند که مرز بین انتقاد سازنده و تخریب باید مشخص شود و هر کسی میتواند از روی دلسوزی انتقاد سازنده داشته باشد، اما تخریب جایگاهی ندارد و از فضاسازی و جوسازی باید دوری کرد.دبیر هیئت دولت گفت: در ماجرای پیمان ننگین سعدآباد سه وزیر اروپایی اعلام کردند به غیر از تعلیق و پلمب نیروگاههای هستهای، باید تدریس فیزیک هم در دانشگاهها با اجازه ما صورت پذیرد.
منبع: رجا نیوز