معرفی وبلاگ
صفحه ها
دسته
سخن روز
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 286347
تعداد نوشته ها : 108
تعداد نظرات : 52
Rss
طراح قالب
GraphistThem272
سخنی از آیت الله العظمی بهجت(مد ظله العالی) در مورد انتخابات در 11/محرم/1418 :

. . . از وطن فروشی و وطن فروشان که غایت محبت دول کفر است دور باشید. .

. . . کدام{دو} حزب با ولایت علی (ع) موافق یا موافق تر است ؛ و کدام اعتقاد او عملاً انتظار مهدی را دارد یا متاکد تر است ؛ کدام تغییری در امور دینیه داده یا نمی دهد ؛ کدام معتدل در فکر ، یا متلوّن است در اعتقاد یا عمل ؛ کدام ملکه تقوا و صدق و ائتمان دارد ، یا قوی تر است ؛ کدام در صفات شبیه کفر یا نفاق و کدام دور تر است ؛ و بالجمله کدام به خدای متعال و خاتم الانبیا و خاتم الوصیا (ص) نزدیک تر است. . . .
دوشنبه هفتم 2 1388

هر چه هست از قامت ناسازِ بى اندام ما است! 
یکى از رفقاى جلسه اظهار داشت که در محلّى بسیار باران باریده و سبب جارى شدن سیل و از بین رفتن کشت و مزارع شده است. حضرت استاد ـ مدّظلّه ـ فرمودند: (إِنَّ اللَّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنفُسِهِمْ)(1) خداوند هرگز اوضاع قومى را تغییر نمى دهد، تا این که خود آنان آن چه را که دارند تغییر دهند. «هر چه هست از قامت ناساز بى اندام ما است!» تا ما، ناجور نشویم، آن چه از بالا بر سر ما نازل مى شود، ناجور نمى شود، بلکه کارى مى کنیم که باران رحمت بر ما نقمت و عذاب مى شود!
1. سوره ى رعد، آیه ى 11.
 منبع سایت آیت ا... بهجت

يکشنبه چهارم 12 1387

در پیشگاه حمایت عَیْنُ اللّه النّاظِرَة 
مگر ممکن است انسان در هدایت مردم به اندازه ى توانایى، مانند حضرت مهدى ـ عجّل اللّه تعالى فرجه الشریف ـ باشد و مورد عنایت و نظر او که (عَیْنُ اللّه  النّاظِرَة)(1)؛ (چشم بیناى خدا) است، نباشد؟! واى به حال کسى که چنین تشخیص بدهد که مراعات و معاونت ظالم و یا دفاع از ظلم براى او خیر است!
اى کاش لَیْسَ بودن و هیچ بودن عالم امکان را درک مى کردیم، و براى هیچ این قدر ارزش و اعتبار قایل نمى شدیم، و بر سر هیچ این همه با هم نزاع نمى کردیم.
1. بحارالانوار، ج 26، ص 95، 240؛ ج 41، ص 357؛ توحید صدوق، ص 167؛ معانى الاخبار، ص 16.
  منبع سایت آیت ا... بهجت

يکشنبه چهارم 12 1387

 مال من غرق نمى شود!به آقا شیخ ابراهیم کلباسى(1) ـ رحمه اللّه  ـ که مال التجاره داشت و با آن امرار معاش مى نمود، خبر دادند که کشتى هاى تجارى غرق شده و مال التجاره ى شما هم در ضمن اموال دیگر غرق شده است، ایشان فرمودند: مال من غرق نمى شود، چون حقوقش(2) را داده ام. بعد از مدّتى خبر آمد که مال التّجاره ى ابراهیم نامى با نشانى هایى که داشته از میان آن همه بار غرق نشده است.  1. فقیه بزرگ، محمّد ابراهیم بن محمّد حسن کاخکى اصفهانى کلباسى (1180 ـ 1262)، صاحب اشارات الاصول و...
2. یعنى خمس اموالم را داده ام.

سه شنبه بیست و چهارم 10 1387
براى تثبیت در دین، این دعا را بخوانیم  چنان چه ابتداى صراط که بر روى جهنّم است ـ که «أَدَقُّ مِنَ الشَّعْرِ وَ أَحَدُّ مِنَ السَّیْفِ.»(1)؛ (باریک تر از مو، و تیزتر از شمشیر است) ـ از همین دنیا باشد ـ که چنین است ـ با کم ترین غفلت ولو یک آن و یک لحظه از آن مى افتیم، و اگر افتادیم ممکن است تا به آخر برویم؛ لذا باید براى تثبیت در دین و بودن بر صراط مستقیم این دعا را در زمان غیبت همه بخوانیم که:«یا اللّه  یا رَحْمانُ یا رَحِیمُ، یا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ، ثَبِّتْ قَلْبِى عَلى دِینِکَ.»(2) اى خدا، اى رحمت گستر، اى مهربان، اى زیر و رو کننده ى دل ها، قلب مرا بر دینت استوار و ثابت بدار. وقت خواندن این دعا همین روزها(3) مى باشد. اگر این روزها این دعا را نخوانیم پس کى مى خواهیم بخوانیم؟!
1. کافى، ج 8، ص 312؛ امالى صدوق، ص 177؛ تفسیر قمى، ج 1، ص 29، شرح نهج البلاغه ابن ابى الحدید، ج 6، ص264.
2. بحارالانوار، ج 52، ص 148؛ ج 92، ص 326؛ اعلام الورى، ص 432؛ کمال الدّین، ج 2، ص 351؛ مهجّ الدعوات، ص 332.
3. یعنى همین چند روز دنیا.
چهارشنبه نوزدهم 4 1387
X