معرفی وبلاگ
صفحه ها
دسته
سخن روز
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 289625
تعداد نوشته ها : 108
تعداد نظرات : 52
Rss
طراح قالب
GraphistThem272

گروهک نهضت آزادی ساعاتی پس از القای تردید و تشکیک معاون رئیس جمهور آمریکا در سلامت انتخابات ایران، به ابراز تردید و تشکیک در این باره پرداخت.

جوزف بایدن دیروز گفت: شک دارم انتخابات ایران به طور آزادانه و توام با عدالت برگزار شده باشد. در عین حال اقتضا می کند آمریکا پیروزی و انتخاب مجدد احمدی نژاد را بپذیرد. اما سؤال اینجاست که آیا نتیجه انتخابات همان است که ایرانیان خواستار آن بودند. امید است آرا به طور عادلانه شمارش شده باشد اما من به نتیجه آرا مشکوک هستم(!)
وی در ادامه تردیدافکنی اش گفت: ما در موقعیتی نیستیم که بخواهیم در این باره اظهارنظر کنیم ولی کسب 60 درصد یا درصد بیشتر آرا توسط احمدی نژاد جای تعجب دارد. اینکه وی چنین درصدی را در چنین شرایطی به دست آورد، غیرمحتمل و غیرقابل قبول است(!) 70درصد آرا در شهرها به صندوق ها ریخته شده در حالی که شهرها پایگاه محکم احمدی نژاد نیست(!) علامت سؤال ها و تردیدهای بسیاری درباره این انتخابات وجود دارد ولی ما مدرک موثقی در دست نداریم تا بخواهیم طبق آن مطلبی را به اثبات برسانیم. اما مشخص است آنها در حال سرکوب مردم و تهدید آزادی بیان هستند(!)
همزمان گروهک نهضت آزادی ضمن صدور بیانیه ای، بی آن که کوچک ترین سندی برای القای عدم سلامت انتخابات ارائه کند، در عباراتی منافقانه نوشت: تعداد آرای اعلام شده برای نامزد برنده انتخابات تا آن حد باورنکردنی بود که مورد اعتراض نامزدها و نیز عموم مردم قرار گرفت... آنچه مسلم است بخش عظیمی از مردم تنها به امید تغییر در وضعیت موجود و براساس اعتماد به نامزدهای اصلاح طلب در این انتخابات شرکت کردند. اینک نیز صیانت آرا بر دوش نامزدهای محترم اصلاح طلب و شخصیت ها و احزاب حامی آنهاست. انتظار می رود پیش از آن که زمان از دست برود، از همه نیروهای طرفدار اصلاحات در جهت قبولاندن خواست ملت به حکومت مدد جویند
سه شنبه بیست و ششم 3 1388

گروه سیاسی- یازدهم خردادماه امسال هنگامی که خاتمی برای شرکت در کنفرانس بین المللی "گفت و گوی تمدن‌ها و تنوع فرهنگی" به تونس رفت، همگان گمان کردند که وی صرفاً جهت بیان دیدگاه شخصی درباره یک موضوع فرهنگی تهران را ترک کرده است.

شنیده ها اما حاکی است که خاتمی علاوه بر تونس برای سفر 5 روزه خود مقصد دیگری نیز در نظر داشته است؛ "قاهره" پایتخت مصر، شهری است که منابع آگاه، از سفر خاتمی به آن پس از ترک تونس خبر داده اند.

قصد خاتمی از سفر به مصر البته اگرچه مانند اصل سفر وی اعلام نشد اما همزمانی آن با سفر رئیس جمهور آمریکا و یک تیم از مقامات عالی‌رتبه همراه وی به مصر می توانست مشخص کند که خاتمی از این سفر چه هدفی داشته است؟

باراک اوباما پنج شنبه 2 هفته پیش، مصادف با 14 خرداد ماه در صدر یک هیئت عالی‌رتبه به قاهره رفته بود. در این زمینه شنیده های خبرنگار ما حاکی است که خاتمی پس از ورود به قاهره، شخصاً ملاقات هایی با یک تیم عالی‌رتبه از مقام های امریکایی حاضر در قاهره داشته است.

اگرچه "به کلی سری" بودن این ملاقات مخفیانه و محرمانه مهمترین مانع برای درز اطلاعات و سخنان رد وبدل شده در آن است اما آنچه که از منابع نزدیک به خاتمی در این مورد گفته شده، مشخص می کند که سخن اصلی در این ملاقات درباره انتخابات ریاست جمهوری دهم بوده است.

"عدم حمایت از اصلاح طلبان تا پیش از انتخابات" و همچنین "حمایت نرم از اعتراض آنان در صورت شکست انتخاباتی" از جمله پیشنهادهای خاتمی در این جلسه بوده است.

در این زمینه همچنین گزارش خبرگزاری فارس حاکی است که خاتمی در این جلسه همچنین اطلاعات و برآوردهایی درباره نتیجه انتخابات به مقامات آمریکایی داده و گفته که میرحسین موسوی در نظرسنجی‌ها وضعیت خوبی نداشته و در انتخابات شکست خواهد خورد، در مقابل هیئت آمریکایی توصیه‌هایی را در این باره به خاتمی برای پس از برگزاری انتخابات مطرح کرد‌ه‌است.

خبرنگار ما با وجود تلاش فراوان نتوانست درباره حضور شخص "باراک اوباما" در این جلسه اطلاعات قابل اعتنایی کسب کند.

گفتنی است خاتمی پس از پایان سفرش به مصر به استانبول رفت و از آنجا با پرواز هواپیمایی ترکیه، ساعت یک بامداد شنبه 16 خردادماه خود را به تهران رساند.

دسته ها : سیاسی
دوشنبه بیست و پنجم 3 1388
شب گذشته تعدادی از عوامل اصلی متهم به هدایت آشوب‌های خیابانی در تهران بازداشت شدند.
به گزارش رجانیوز، نام تاج‌زاده، رمضان‌زاده، میردامادی، بهزاد نبوی، محمدرضا خاتمی، مجردی، شریعتی، صفایی فراهانی، تقی رحمانی، هدی صابر و زیدآبادی در میان بازداشت‌شدگان وجود دارد.
اوباش حامی میرحسین موسوی از ظهر روز گذشته (شنبه) و به دنبال محرز شدن شکست سنگین وی در انتخابات دهم ریاست جمهوری برخی خیابان‌های اصلی تهران و شهرستان‌ها را به محل عقده‌گشایی خود تخریب کرده و به اموال عمومی و مردمی خسارت‌های جدی وارد کرده‌اند.
این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که بیانیه تحریک‌آمیز روز شنبه موسوی بر دامنه آشوب‌ها افزود. وی در رفتاری کودکانه پس از آنکه انتخابات را با فاصله بیش از 11 میلیون رأی به احمدی‌نژاد باخت، ادعا کرد در انتخابات تقلب شده است.
وی در بیانیه دیگری که امروز منتشر کرد، بار دیگر ادعاهای قبلی خود را مطرح نمود و بدون هرگونه تأکید ویژه از طرفداران آشوب‌گرش که عامل اصلی اغتشاشات اخیر هستند، خواست صف خود را از خشونت‌طلبان جدا کنند.
هاشمی رفسنجانی نیز 2 روز پیش از انتخابات به صورت غیرمستقیم تهدید به آشوب‌های خیابانی کرده بود.
دوشنبه بیست و پنجم 3 1388

ما انتخابات را تمام شده دانستیم ولی حوداثی در این اواخر رخ داد که به شرح آنها می پردازم که خود علت مناسبی برای شروع نوشتن من است(این اولین مطلب من بعد از انتخابات است)
گام به گام با فتنه گران
پلان اول :درست درزمانی که همه دعوت به آرامش وصبرمی کنند،بیانیه بسیار تند وتحریک آمیز آقای هاشمی منتشر می
شود وبه نوعی نظام را تهدید به شورش های خیابانی می کند....آقای هاشمی کسی است که با وجود خدمات ارزشمندش به این نظام ،چند وچون بسیاری درمورد مفاسد اقتصادی اطرافیانش وجود داردوبرای اولین بار احمدی نژاد این قضیه را علنی کرده است...خیلی ها با انتشار این بیانیه تقریبا به این یقین رسیده اندکه اتفاقات بسیاری در راه است

پلان دوم :با وجود نظرسنجی های موثق که نشان دهنده  برتری بلامنازع احمدی نژاد درکل کشور است ،سایت های  رقیب بطور هماهنگ  نظرسنجی های جعلی منتشر می کنندوپشت هم ندای پیروزی سر می دهند!...آنها با دروغ هایی که در حجم وسیع منتشر می کنندمی خواهند جبهه مقابل را به انفعال بکشند واین طور وانمود کنند که اگر موسوی رای نیاوردحتما تقلبی صورت گرفته!...و اینها  همه درحالی است که آنها ازمدتها پیش کمیته صیانت از آرا تشکیل داده اند وبه تعداد صندوقها، ناظر ویژه تعیین کرده اند....

پلان سوم :فائزه هاشمی که به عنوان یکی از مهمترین حامیان آقای موسوی مطرح است با فرار از ایران ، به برخی از تکنوکراتهای لندن نشین  ملحق می شود.انگلیس بعنوان مجری وصحنه گردان بسیاری از وقایع استعماری در بین مردم مشهور است...احمدی نژادپشت پرده قضایا را برای  مردم شرح می دهد واجماعی عمومی را برای به محاکمه کشاندن غارتگران بیت المال پدید می آورد....خیلی از سیاستمدارانی که ردپایشان در لفت ولیسهای گذشته مشهود است به این نتیجه رسیده اند که دست عدالت به آنها نزدیک شده و با روی کار ماندن احمدی نژاد ،دیگر امکان فرار از پاسخگویی را  نخواهند داشت...

پلان چهارم :با اعلام نتایج انتخابات وشوک حاصله از به میدان آمدن مردم،کاندیداهای غافل از برنامه دشمن یا خائن به ملت،بیانیه های تند صادر می کنند وفارغ از راهکارهای قانونی ،خوراک رادیوهای بیگانه را فراهم می آورند...اجیرشدگان باندهای قدرت وثروت به خیابان می ریزندودست دردست اراذل واوباش به تخریب اموال عمومی  می پردازند...بنگاه BBC که  به بازوی رسانه ای سازمان جاسوسی انگلیس مشهوراست درهماهنگی کامل با سیاستمداران متهم به فساد،سازماندهی شورش ها را برعهده می گیرد وفوق برنامه هایی را برای هدایت این جریان  تدارک می بیند.....

...و پلان آخر:اما باوجود همه این ترفند ها آنها کاری از پیش نخواهند بردو دوباره  سیلی دیگری خواهند خورد....آنها در محاسباتشان دچار اشتباهات فاحشی شده اند و از یاد  برده اند که ایران ،اکراین یا گرجستان نیست که بتوان با اجرای نمایشی مخملی، خواسته های نامشروع خودرا به آن تحمیل کرد..مردم ما این روزها گوش به فرمان رهبری انقلاب منتظرند تا فرمان مچاله کردن تفاله ها ورجاله ها فرا رسد تا نشان دهند اوباشان واجیرکردگان آنها به زودی حتی فرصت فرار را هم نخواهند یافت ...

دوشنبه بیست و پنجم 3 1388

گر بُـوَد عمر به میخانه رسم بـار دگـر 
بـجز از خدمت رنـدان نـکـنـم کار دگـر 
خُرَّم آن روز که با دیده‌ی گریـان بـروم 
تـا زنـم آب ، درِ میـکـده یـک بـار دگــر 
معرفت نیست در این قوم ، خدارا سببی 
تـا بـرم گوهر خود را بـه خریـدار دگـــر 
یـار اگر رفت و حق‌ صحبت دیرین نشناخت 
حاشَ لِلّه کـه روم من ز پی یـار دگــر 
گر مُساعِد شودم دایـره‌ی چرخ کبـود 
هم به دست آورمش باز به پرگار دگر 
عافیت می‌طلبد خاطرم ، ار بـگذارنــد 
غمزه‌ی شوخش و آن طُرّه‌ی طرّاردگر 
راز سربسته‌ی‌ ما بین‌ که به دستان گفتند 
هر زمان با دف و نی بر سر بـازار دگـر 
هردم از درد بـنـالم که فلک هرساعت 
کـنــدم قـصــد دل ریـش بــه آزار دگـــر 
باز گویم نه در این واقعه حـافــظ تنهاست 
غرقه گشتند در این بـادیـه بسیار دگـر 

دسته ها : شعر
شنبه بیست و سوم 3 1388
خطاب به صاحبان وبلاگ های انتخاباتی
انتخابات تمام شد
اکنون چه کنیم...؟
1- از تخریب رئیس جمهور آینده و تخریب وجه انتخابات بپرهیزیم
2- به رئیس جمهور منتخب تبریک بگوییم و رقابت را تمام شده و رفاقت را شروع شده بدانیم
3- نام وبلاگ خود را در صورتی که انتخاباتی بوده است به نام قبلی تغییر دهیم.
4- قالب وبلاگ خود را در صورتی که انتخاباتی بوده است تغییر و به حالت قبل بر گردانیم.
5- کد ها ، لینک ها ، پیام های انتخاباتی وبلاگ خود را آرشیو کنیم.
6- دسته بندی مطالب انتخاباتی را جدا و آنها را آرشیو و دسته بندی جدید ایجاد کنیم.
7- چند مطلب غیر انتخاباتی بنویسیم به نحوی که صفحه اصلی مطالبی غیر انتخاباتی را نمایش دهد.
 و ...
 ---
 ماهم قالب خودمون را تغییر دادیم. 
دسته ها :
شنبه بیست و سوم 3 1388
باش تا طلایه دار انتظار دولت یار باشیم...
دسته ها :
جمعه بیست و دوم 3 1388

یاسر انصاری: فائزه هاشمی در همایش حامیان موسوی به احمدی‌نژاد توهین می کند. او ستاد دختران حامی موسوی را سامان می دهد. مهدی هاشمی نماینده پدر در جمع اصلاح‌طلبان حامی موسوی است. فاطمه هاشمی برای میرحسین در استان ها سخنرانی می کند. محمد هاشمی احمدی‌نژاد را بنی صدر خطاب می کند. حسین مرعشی کارگزاران را پشت سر موسوی بسیج کرده است. کرباسچی از تریبون کروبی به احمدی نژاد می تازد. پول تکنوکرات ها به "شعارهای سبزی" تبدیل می شود که در خیابان ها علیه احمدی  نژاد سر داده می شود. دعوا بر سر چیست؟

احمدی نژاد در مناظره ای تاریخی با موسوی پاسخ می دهد. او هاشمی را صحنه گردان اصلی انتخابات می خواند. میرحسین انکار می کند، احمدی‌نژاد افشا می کند، مردم قیام می کنند و در اصفهان و تبریز و تهران و ساری "آهنگرزاده ای سمنانی" را به خاطر شجاعتش در آغوش می کشند.

آنهایی که سن و سالی ازشان گذشته است از فتنه "چماق های سبز" می گویند. "چماق سبز" به احمدی نژادی ها رحم نمی کند. " ماشین های سبز" گران قیمت تا پاسی از شب در خیابان ها بوق می زنند، فحاشی می کنند و به رقص و پایکوبی می پردازند. شاید اصلاً رأیی ندهند. همه جا سخن از "رنگ سبز" است. سخن از "رنگ" است. سخن از "انقلاب رنگی" است. سخن از نمودارهای "رنگارنگ" است. سخن از انسان های "رنگ به رنگ" است و از "رنگ های پریده".

هر کس به هر طریقی که می تواند، نسبت به "فتنه" و درگیری هشدار می دهد. چه کسی به دنبال درگیری است؟ چرا درگیری؟ چرا آشوب؟ این آشوب ها قرار است به کجا ختم شود؟

و ناگهان نامه ای که هاشمی رفسنجانی به رهبر انقلاب نوشته است، در رسانه ها منتشر می شود. این نامه چرا در رسانه ها منتشر شده است؟ اگر هاشمی خود را "دوست، همراه و همسنگر دیروز، امروز و فردای" رهبری می داند، پس چرا نامه سرگشاده؟ پس چرا با این لحن؟ احمدی نژاد را با بنی صدر مقایسه می کند، هر چند سکوت "آقا" در مقابل افشاگری احمدی نژاد را از رو ی مصلحتی می داند که ایشان تشخیص داده است، به ایشان اعتراض می کند و می نویسد که از رهبری "انتظار است" که موضع بگیرد. اما باز هم راضی نمی شود، گویی رنگ سبز به چشمانش بسیار پر رنگ آمده است، حال که چماقداران سبز در خیابان ها هستند: "بر فرض اینکه اینجانب صبورانه به مشی گذشته ادامه دهم، بی‌شک بخشی از مردم و احزاب و جریانها این وضع را بیش از این بر نمی‌تابند و آتش‌فشانهایی که از درون سینه‌های سوزان تغذیه می‌شوند، در جامعه شکل خواهد گرفت که نمونه‌های آن را در اجتماعات انتخاباتی در میدانها، خیابانها و دانشگاهها مشاهده می‌کنیم."

گویی 18 تیر را از خاطر برده‌اند و 23 تیر را. او تصمیم تاریخی خود را گرفته است، ولی او "شیخ" است اما "ساده لوح" نه. او تاریخ را خوب به خاطر می داند. هم تاریخ صدر اسلام را و هم تاریخ صدر انقلاب را. به یاد نامه ای از امام می افتم که این روزها بارها و بارها آنرا خوانده ام:

"جناب آقای موسوی نخست‌وزیر محترم

نامه‌ی استعفای شما باعث تعجب شد.

حق این بود که اگر تصمیم بدین کار داشتید، لااقل من و یا مسئولین رده بالای نظام را در جریان می‌گذاشتید. در زمانی که مردم حزب‌الله برای یاری اسلام، فرزندان خود را به قربانگاه می‌برند چه وقت گله و استعفا است. شما در سنگر نخست‌وزیری در چارچوب اسلام و قانون اساسی به خدمت خود ادامه دهید، در صورتی که نسبت به بعضی از وزرا به توافق نمی‌رسید چون گذشته عمل شود. این حق قانونی مجلس است که به هر وزیری که مایل بود، رأی دهد. تعزیرات از این پس در اختیار مجمع تشخیص مصلحت است که اگر صلاح بداند به هز میزان که مایل باشد، در اختیار دولت قرار خواهد داد. همه باید به خدا پناه ببریم و در مواقع عصبانیت دست به کارهایی نزنیم که دشمنان اسلام از آن سوء استفاده کنند. مردم ما از این گونه مسائل در طول انقلاب زیاد دیده‌اند. این حرکات هیچ تأثیری در خطوط اصیل و اساسی انقلاب اسلامی ایران نخواهد داشت. از آنجا که من به شما علاقمندم، انشاءالله عندالملاقات مسائلی است که گوشزد می‌نمایم.

سید روح‌الله الموسوی الخمینی - 14 شهریور 1367"

این جمله امام در گوشم طنین انداز می شود "مردم ما از این گونه مسائل در طول انقلاب زیاد دیده‌اند. این حرکات هیچ تأثیری در خطوط اصیل و اساسی انقلاب اسلامی ایران نخواهد داشت ". و تاریخ تکرار می شود، تاریخ صدر اسلام، تاریخ صدر انقلاب، هر چند با رنگ "سبز مخملی". دیگر دعوا بر سر احمدی‌نژاد نیست. هاشمی صحنه گردانی اش را در نامه ای که صحنه گردان بسیاری از صحنه ها خواهد بود، انکار می کند، اما چه سود که احمدی نژاد این صحنه گردانی را پیش از این افشا کرده است. و با خود زمزمه می کنم:

اینکه رخساره برافروخته ای یعنی چه؟              پرده از چهره برانداخته ای یعنی چه؟

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی با اشاره به شرایط کنونی رای به احمدی‌نژاد را همانند جهاد در راه خدا دانست.

به گزارش خبرگزاری فارس حجت الاسلام والمسلمین صدیقی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی فارس با اشاره به این که این شب‌ها شب ارتباط با خداست گفت: این شب‌ها شب عمل به آیه « وابتغوا الیه الوسیله و جاهدوا فی سبیله لعلکم تفلحون» است . باید با تمام توان هوشیاری را حفظ کرد.

ایشان تاکید کرد: تقویت دولت ،‌پیشگیری از فتنه‌ها انشاالله کمک به افزایش رای آقای احمدی‌نژاد است. این را به عنوان یک جهاد فی‌سبیل الله و با قصد قربت باید انجام داد.

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی افزود: توسل به حضرات معصومین (ع) خصوصا وجود مبارک حضرت زهرا(س) ،‌امام حسین (ع) ، شهدای کربلا و امام زمان ارواحنا فدا کارساز و نتیجه ساز است.این‌ها را باید انشاالله در این شب‌ها هر کسی می‌تواند انجام دهدو ارتباطی با این انوار الهی برقرار کرده و دعا کند تا با تقوا که زمینه مقبولیت است نتیجه نهایی حاصل شود. انشاالله دور از هوا و هوس برای دین و آرامش مردم و برای عزت شیعه و برای خشنودی نائب ایشان خواهد شد.

ایشان تاکید کرد: رهبری عزیزمان هم مرجع و هم رهبر است و رضایتشان هم رضایت خداوند متعال خواهد بود. این‌ها را باید به یکدیگر گفت و تاکید نمود که این عمل به عنوان یک جهاد قربة‌ الی الله محسوب می‌شود . امشب و فردا شب، شب توسل و شب جهاد است و شب توبه و تقواست. خداوند درهای رحمتش باز است و دعا کنید تا نصرتش را نازل بفرماید.

پنج شنبه بیست و یکم 3 1388

گاف جدید آقای میر حسین در مناظره با محسن رضایی

 آقای مهندس میر حسین موسوی در مناظره با محسن رضایی گاف‏های متعددی داشت که گاف او در حوزه اقتصاد به دلیل مشاورانش محل تامل بیشتر است.

به گزارش ثانیه‏نیوز، مهندس میر حسین موسوی در مناظره با محسن رضایی در حالی که آمار نادرستی از عملکرد اقتصادی‏اش ارایه می‏کرد گفت: ضریب جینی که منعکس کننده نابرابری درآمد در کشور است و نشان می دهد کشور به سمت شکافهای طبقاتی پیش می رود یا به سمت عادلانه، از 51 صدم «درصد» به 4 دهم «درصد» در سال 67 رسید البته این ایده‏آل نیست اما روندی را نشان می دهد.

 

لازم به ذکر است دانشجویان سال اول رشته اقتصاد می‏دانند که ضریب جینی عددی است بین صفر و یک  که در آن صفر به معنی توزیع کاملا برابر درآمد یا ثروت و یک به معنای نابرابری مطلق در توزیع است. دقت کنید که ضریب جینی فقط از برابری عددی صحبت می‌کند و ربطی به عدالت به معنای فلسفی آن ندارد.
در حالتی که منابع و ثروت‌های جامعه به صورت «کاملا عادلانه» بین افراد توزیع شده باشد،‌ ضریب جینی برابر صفر می‌شود. برعکس در حالت «توزیع کاملا نابرابر ثروت» در یک جامعه یعنی انحصار مطلق (همه ثروت جامعه دست یک نفر باشد در حالی‌که سایر افراد ثروتی معادل صفر دارند) ضریب جینی مساوی با یک خواهد بود.
همچنین دانشجویان سال اول رشته اقتصاد می‏دانند که ضریب جینی یک عدد است بین صفر و یک، و با درصد بیان نمی‏شود و این موضوعی مشهود است که اگر کسی ضریب جینی را با درصد اعلام کند گویی تاکنون این شاخص اقتصادی به گوشش نرسیده است.

 

 با وجود مشاورین اقتصادی چون بیژن نامدار زنگنه، فرشاد مومنی، طهماسب مظاهری و... بیان اینگونه شاخص‏های اقتصادی و ارایه آمار غلط موجب نگاه معنادار نخبگان اقتصادی به نگاه اقتصادی آقای موسوی دارد.

يکشنبه هفدهم 3 1388

طنز

ای خدا
ای خالق دموکراسی
ای پدید آورنده لیبرالیسم
ای دوستدار گفتگوی تمدنها
ای وحی کننده به مذاکرات چند جانبه
ای معز ما
ای مذل دولت نهم
ای صاحب مقداری از حقیقت
ای نسبی
ای دلربا
ای صاحب بزرگترین عبای شکلاتی

تو را به حق آزادی مطلق
تو را به عظمت جامعه مدنی
تو را به عزت 18 تیر
تو را به اشک زنان فمینیست
و تو را به بحران‌های 9 روزه
قسمت می دهیم

باران صلح نوبلت را برما نازل کن
75 میلیون کنگره را افزون فرما
دانشگاه هاوایی را احیا کن
بذر محبت ما را در دل اوباما بکار
اول شهید راه آزادی آبراهام عزیز را شفیع ما در محشر قرار ده

خدایا!
به این ملت مجددا ذره ای، فقط به اندازه ذره ای شعور سیاسی ببخش!
تا اشتباه 5 انتخابات اخیر خود را تکرار نکنند

بارالها!
جامعه باز را از ما مگیر
غنی سازی را از ما بگیر
روح پوپر عزیز را از ما راضی گردان
به فوکو جان طول عمر با عزت عطا کن
ای صاحب قبض و بسط
ای پلورالیسم

معبودا!
در این دوره‌ی سیاه تحجریسم
در این فضای فاشیستی
در این جو پوپولیستی
در اوضاع نابسامان میلیتاریستی
در این حکومت طالبانیسم
در این جامعه واپسگرا
در این زمانه سخت سفرهای استانی
در این دوره چند هزار صدایی

به تخریب های ما قدرت اثر بخشی عطا کن
به فحش‌های ما عینیت ببخش
پیامک های اهانت آمیز ما را به مقصد رسان
دل این جماعت قابلمه به دست دلفین صفت طالب مرگ موش را نسبت به ما نرم کن

کریما!
تو را به عظمت تصورات شاعرانه پیغمبرت
و به خشونت او در جنگ بدر
و به کابینه خطاکار امام حسین
و به دین افیون توده‌هایت
قسم می دهیم
هر آنچه را می خواهی از ما بگیر
اما سایه این بحران شوم اقتصادی را از سر امریکای عزیز بردار

يکشنبه هفدهم 3 1388

در کشور افتخار بود احمدی نژاد
حق را همیشه یار بود احمدی نژاد

پرکارتر از او نبود کس در این مقام
زیرا که مرد کار بود احمدی نژاد

"هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق"
مجذوب عشق یار بود احمدی نژاد

دنیا ز عزم و همت او در تحیر است
چون کوه،استوار بود احمدی نژاد

اسلام کی موافق بی بند و باری است؟
والله دین مدار بود احمدی نژاد

تبلیغ او بود عمل چهارساله اش
محبوب هر دیار بود احمدی نژاد

پوشیده از کسی نبود مال و ثروتش
شفاف و آشکار بود احمدی نژاد

با دشمنان دین،سر تسلیم ازو مخواه
تسلیم هشت و چهار بود احمدی نژاد

ناچار ماند گر که یکی از هزار گفت
از کینه بر کنار بود احمدی نژاد

از او ندید هیچ کسی کینه و دروغ
با صدق همجوار بود احمدی نژاد

پست و مقام،زندگیش را عوض نکرد
زیرا که خاکسار بود احمدی نژاد

در یک صفند در نظرش شهر و روستا
با عدل رهسپار بود احمدی نژاد

دیدی زبان او به ژنو قدرت آفرید؟
گویی که ذوالفقار بود احمدی نژاد

چون راه او مبیّن راه ولایت است
دارای اعتبار بود احمدی نژاد

فصل بهار گفت شکوهی گر این ردیف
کز بهر او بهار بود احمدی تژاد

هاشم شکوهی

 با تشکر از بیننده ای (Mehdi) که این نظر را فرستادند

شنبه شانزدهم 3 1388

رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی احمدی‌نژاد در کرمانشاه(شهر خودمون): مرد شیمی جهان به حامیان احمدی‌نژاد پیوست

رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی احمدی‌نژاد در استان کرمانشاه گفت: پیوستن پروفسور مجتبی شمسی‌پور، مرد سال شیمی جهان به یاران احمدی‌نژاد برای هر ایرانی و کرمانشاهی افتخار است.

بهروز همتی امروز در گفتگو باخبرنگار فارس در کرمانشاه اظهار داشت: در دیدار روز گذشته نخبگان دانشگاهی و علمی کشور با رئیس جمهور، پروفسور شمسی‌پور به عنوان نخستین سخنران از رشد علمی کشور دردولت نهم دفاع مطلق کرد.

وی ادامه داد: این استاد بین‌المللی و شناخته شده جهانی پیشرفت‌های علمی کشور در دولت نهم، رشد تعداد مقالات علمی کشورو جهش حرکت علمی را در این دولت بی‌سابقه خواند و گفت که برای رسیدن به حکومت جهانی مستضعفان نیاز داریم تا به علم مجهز شویم و حقیقتا دولت نهم در زمینهتوانمند‌سازی علمی گام‌های بلندی برداشته است.

همتی،شمسی‌پور را افتخار ایران و جهان اسلام در دنیا خواند و تصریح کرد: این مرد بزرگ وشایسته برای همیشه نام کرمانشاه، ایران و جهان اسلام را بر فراز قله‌های علمی جهان برافراشته و ناموری بزرگ است.

پروفسورمجتبی شمسی پور در سال ۱۳۲۸در کرمانشاه دیده به جهان گشود و تحصیلات خود را تا دیپلم در کرمانشاه به پایان برد و در سال ۱۳۵۲ موفق به دریافت لیسانس شیمی از دانشگاه صنعتی شریف شد.

وی گرایش شیمی تجزیه را انتخاب کرد و پس از اخذ فوق لیسانس در سال 1354 از دانشگاه صنعتی شریف برای ادامه تحصیلات در رشته دکترای شیمی تجزیه به آمریکا عزیمت کرد و در سال ۱۳۵۸ موفق به دریافت دکترا از دانشگاه ایالتی میشیگان شد.

در سال ۱۳۷۱ به رتبه استاد تمامی در ایران نایل شد.

پروفسورشمسی پور برنده جایزه کتاب سال ۱۳۶۸ایران، برنده جایزه جشنواره خوارزمی در سال ۱۳۷۰ در علوم محض، شیمی است برگزیده انجمن شیمی ایران در سال۱۳۷۴، برنده جایزه کامستک (سازمان کشورهای اسلامی) در سال ۱۳۶۷، محقق برگزیده و خاص وزارت علوم در سال ۱۳۷۹، برنده جایزه شیمی همایش چهره‌های ماندگار در سال ۱۳۸۱است که نشان لیاقت در پژوهش را از رئیس جمهور وقت در سال ۱۳۸۱ دریافت کرده است.

استادشمسی‌پور همچنین برنده جایزه شیمی سال ۲۰۰۶ آیسسکو و سال گذشته برای چهارمین سال متوالی از طرف مؤسسه بین‌المللی"ای.اس.ای " آمریکا به عنوان دانشمند برتر جهان معرفی شد.

وی تاکنون بیش از صد حسگر جدید برای مواد دارویی، کاتیون‌ها و آنیون‌های معدنی که به عنوان جایگزین برای دستگاه‌های گران قیمت جذب اتم‌ها، استفاده در آزمایشگاه تشخیص طبی،اندازه‌گیری آلاینده‌های محیط زیست و کنترل کیفیت در صنایع کاربرد معرفی کرده‌استکه هم اکنون در سطح بین‌المللی از آن استفاده می‌شود.

مهم‌ترین نکته قابل توجه در زندگی پروفسور شمسی پور تدین، تعهد و علاقه فوق‌العاده وی به اسلام و قرآن کریم است. چنانکه سخن زیبایش در همایش چهره‌های ماندگار که گفت «هرچه کردم همه از دولت قرآن کردم» برای اهل علم و فرهنگ و هنر ایران شیرینی و برکت محافل علمی و معنوی است. 

سه شنبه دوازدهم 3 1388

تولید الکتریسیته

هدف اصلی جمهوری اسلامی ایران درتوسعه هسته‌ای، تولید برق هسته‌ای می باشد. جمهوری اسلامی ایران، باید بر اساس رشدمؤلفه های اقتصادی کشور و مصوبه مجلس شورای اسلامی، 000/20 مگاوات برق هسته‌ای رابه عنوان برنامه اصلی توسعه نیروگاه های هسته‌ای کشور به اجراء گذارد.

 جمهوری اسلامی ایران، با جمعیتی حدود68 میلیون نفر (مطابق آمار سال 1384)، دارای 1/1289 میلیون بشکه نفت خام عرضهانرژی اولیه در سال 1384 بوده است. عرضه انرژی اولیه کشور از سال 1346 تا سال 1384به طور متوسط سالانه 8 درصد رشد داشته و کل مصرف انرژی از4/53 میلیون بشکه نفت خامدر سال 1346، با متوسط رشد سالانه 2/8 درصد به 9/942 میلیون بشکه نفت خام تا سال 1384افزایش یافته‌ است. در همین دوره نیز میزان تولید برق از 4133 میلیون کیلووات ساعتدر سال 1346، به 9/178088 میلیون کیلووات ساعت در سال 1384 ارتقاء یافته است. لذا،متوسط رشد سالانه تولید برق در طی سال‌های مذکور 53/10 درصد می‌باشد. طی سال‌های 1346تا 1384 نیز نیروگاه‌های کشور جهت تولید برق مصرفی مورد نیاز، مصرف خود را از 3/3میلیون بشکه معادل نفت خام به 279 میلیون بشکه معادل نفت خام افزایش داده‌اند. مجموعذخایر قابل استحصال نفت خام و میعانات گازی کشور در پایان سال 1384، 99/136میلیارد بشکه بوده است که نسبت به سال قبل از آن،‌ به میزان 500 میلیون بشکه ومعادل 36/. درصد کاهش نشان می دهد. تاریخ اتمام این ذخایر در صورت کشف نشدن ذخایرجدید و برداشت سالانه معادل سال 1384 برای نفت خام و میعانات گازی،‌ حدود 48 سالبرآورد شده است. 

با توجه به داده های فوق، در صورتیکه اقدامات جدی برای ایجاد تنوع در ترکیب سوخت نیروگاه های کشور اتخاذ نشود وهمچنان قسمت اعظم پایه سوختی نیروگاه هایی که در آینده احداث خواهند شد بر اساسگاز و نفت کوره و گازوئیل (سوخت های فسیلی) استوار گردد،‌ در سال های نه چندان دورصنعت برق کشور با بحران تامین سوخت این نیروگاه ها مواجه خواهد گردید. از اینرو،تصمیم و عزم ایران مبنی بر ایجاد تنوع در نیروگاه‌‌های اتمی و توجه به توانمندی‌هایداخلی از نظر طراحی و احداث نیروگاه‌هایی است که دانش آنها در داخل کشور به وجودآمده است.

 تولید سوخت هسته‌ای

برنامه کلان دیگر در توسعه هسته‌ایایران، تولید سوخت هسته‌ای است. تصمیم به ساخت انواع نیروگاه‌های اتمی که تماماتحت نظارت آژانس انجام خواهد شد، جمهوری اسلامی ایران را ملزم می‌سازد که در زمینهتولید انواع سوخت هسته‌ای فعالیت نماید.15 حجم سوخت هسته‌ای مورد نیاز این نیروگاه ها نیز ایران را ملزم به برنامه ریزی بلندمدت برای تأمین آن از منابع داخلی وبیرونی می کند. برخوردهای تبعیض آمیز با ج.ا.ایران و اعمال استانداردهای دوگانه وهمچنین دلایل زیر، ایران را مصمم و ملزم به پیگیری سیاست چرخه سوخت بومی کرده است.

 آمریکا در قبل از انقلاب اسلامی،قراردادی برای تحویل سوخت رآکتور اتمی تهران داشت که پس از انقلاب، مانع از حملسوخت آماده به ایران شد.

ایران، 60 تن UF6 در اروپا دارد که هنوز به ما تحویل نشده است. سوخت اولیه نیروگاهبوشهر نیز که توسط ایران از زیمنس خریداری شده بود، 25 سال توقیف شد و حاضر بهتحویل آن به ایران نشدند و سرانجام نیز مجوز صادرات آن به ایران لغو شد.

ج.ا.ایران، 10% سهام کارخانه غنیسازی اورودیف را دارد. اما، حتی یک گرماورانیوم نیز به ایران داده نشده است کهحداقل برای تولید رادیو ایزوتوپ ها با کاربرد پزشکی، مورد نیاز فوری کشور بود.

در دهه 1980،‌کمیته ای تحت عنوان تضمین تامیننیازهای هسته‌ای توسط آژانس برای رفع نگرانی کشورهایی که نیروگاه دارند ولی بهتولید سوخت نمی پردازند، ایجاد شد. 7 سال مذاکره این کمیته، نتیجه ای به بارنیاورد. لذا، هیچ سند بین المللی الزام آور حقوقی برای تضمین تأمین سوخت هسته‌اینیز وجود ندارد
سه شنبه دوازدهم 3 1388

مبحث سوم) نگرش دولت نهم به فناوریهسته ای

بنیان های منطقی در ضرورت بهره برداریاز انرژی هسته ای

چند کشور معدود ادعا می کنند که ایرانبه دلیل دارا بودن ذخائر غنی نفت و گاز نیازی به بهره برداری از انرژی هسته ایندارد و از اینرو، استدلال می کنند که هدف ایران از پیگیری فناوری هسته ای، تولیدسلاح هسته ای است. با توجه به دلائل و ملاحظات ذیل، اثبات خواهیم کرد که اینادعاها بی اساس بوده و فاقد محتوا می باشند و جمهوری اسلامی ایران نمی‌تواند صرفابه خاطر داشتن منابع عظیم نفت و گاز، تنها متکی به تامین انرژی خود از میان سوخت‌هایفسیلی باشد:

 سابقه فعالیت های هسته ای ایران بهدوران قبل از انقلاب اسلامی برمی گردد. در این دوران موافقت نامه های متعددی در زمینههمکاریهای هسته ای در حوزه های مختلف بین ایران و کشورهای غربی منعقد گردید. موسسه تحقیقاتیاستانفورد نیز که یک موسسه آمریکایی می باشد، قبل از انقلاب اسلامی مطالعه ای راانجام داد که براساس آن ایران تا سال 1995 به بیست هزار مگاوات برق هسته ای نیازدارد. گفتنی است ایران در سال 1974 قراردادی با موسسه استانفورد منعقد کرد که طیآن این موسسه وابسته به دانشگاه استانفورد، مجری تحقیق و ارائه چشم اندازی میانمدت در ابعاد اجتماعی، اقتصادی و صنعتی برای توسعه ایران شد. موسسه استانفورد،نهایتاً در یک مطالعه 20 جلدی که به ایران ارائه کرد، پیشرفت صنعتی و اقتصادیایران را متکی به تولید 20 هزار مگاوات برق تا سال 1995 و راه اساسی‌ تولید اینمقدار برق را از طریق تأسیس نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران قلمداد کرد.

 این منابع محدود بوده و متعلق به نسل‌هایآتی کشور نیز می‌باشد، لذا استفاده بی‌رویه از آنها مجاز نیست.

استفاده از این منابع در صنایعتبدیلی نظیر پتروشیمی، به مراتب ارزش بیشتری برای کشور در پی دارد.

نیازهای فعلی ایران به الکتریسیته بسیاربیشتر از حد پیش بینی شدهمی باشد. ایران با رشد سالانه 6 تا 8 درصد تقاضا برایالکتریسیته و افزایش جمعیتی که در تا سال 2025 به 100 میلیون نفر می رسد،نمی تواندصرفا بر منابع نفت و گاز خود برای تولید الکتریسیته اتکاء نماید.

 مصرف این منابع در داخل کشور بهعنوان سوخت، به شدت ارز حاصل از صادرات نفت خام و گاز طبیعی را تحت‌الشعاع خودقرار داده است. در صورت ادامه روند مصرف انرژی به صورت فعلی، تا چند دهه دیگرایران به عنوان یکی از وارد کنندگان نفت خام و برخی فرآورده‌های مرتبط با آن نیز درخواهدآمد.

 دولت، یارانه‌های پنهان زیادی بابتمصرف سوخت در داخل کشور می‌پردازد که هزینه‌های تولید و توزیع این فرآورده‌هایسوختی نیز تامین نمی‌گردد.

 بالا بودن شدت انرژی در ایران، روندافزایش جمعیت و بالا رفتن تقاضا برای انرژی الکتریکی در بخش های مختلف،‌ ضرورتمنطقی کردنقیمت های انرژی و کاهش یارانه های پنهان و تعدیل هزینه های فرصت سوختهای فسیلی را بیشتر آشکار خواهد کرد و در نتیجه، از نظر اقتصادی استفاده از منابعغیر فسیلی، به ویژه انرژی هسته‌ای برای تامین نیرو، توجیه بیشتری پیدا خواهد کرد.

 مخالفان برنامه هسته ای ایران،استدلال می کنند که از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیست که ایران الکتریسیته خود رااز طریق انرژی هسته ای تامین نماید و لذا، باید از منابع فسیلی استفاده نماید. برطبق تحقیقات انجام شده باید گفت که هزینه تولید برق هسته ای و برق از طریق سوخت هایفسیلی قابل مقایسه هستند، صرف نظر از این کهسوخت های فسیلی آلودگی های محیط زیستینیز ایجاد می کنند.

 سوال اصلی اینست که چرا ایران بایدمنابع نفت و گاز خود را به صورت بی رویه مصرف نماید، در حالی که می تواند مانندآمریکا و روسیه که از بزرگترین تولید کنندگان سوخت های فسیلی هستند، از منابع تجدیدپذیراستفاده نماید.

کشورها تا حدود زیادی ملزم به اجرا واعمال قوانین زیست محیطی در جهت بقای کره زمین و محیط زیست آن می‌باشند.

 باید توجه داشت که نفت، به عنوانمنبع انرژی و سرچشمه هزاران کالای دیگر دارای منابع محدودی در سطح جهان است. ازاینرو، محور برنامه‌ریزی اقتصادی کشورهای توسعه یافته، استفاده بهینه از نفت خاماز جمله ذخیره‌سازی برای روز مبادا به عنوان منبع اصلی مشتقات غیر سوختی و غیرقابلجایگزین از آن و رو آوردن به سایر منابع انرژی به‌ویژه انرژی هسته‌ای است. در جهانآینده، قدرت اقتصادی از آن بازیگرانی خواهد بود که منابع و سرچشه‌های انرژی را دردست داشته باشند.

 با برآوردهای به‌‌عمل آمده و در صورتادامه روند کنونی مصرف انرژی،‌ تا حدود 15 سال دیگر ایران از جرگه کشورهای صادرکننده نفت خام خارج شده و تمام تولید نفت خام کشور، صرف مصرف داخلی خواهد شد. ازاینرو، برنامه ریزی در جهت متنوع نمودن سیستم عرضه انرژی در کشور در بلندمدت،‌ بهعنوان یکی از سیاست های راهبردی بخش انرژی کشور قلمداد گردیده و با توجه به کارآییبهینه فناوری هسته‌ای، گسترش بهره برداری از این فناوری یکی از الزامات کشور محسوبمی گردد.

 مجموعه دلایل مذکور، اتکاء سیستمعرضه انرژی کشور به سوخت‌های فسیلی را غیرمنطقی ساخته و استفاده کشور از تکنولوژی‌هایجدید از جمله تکنولوژی هسته‌ای را در مقام مقایسه با سوخت‌های فسیلی، رقابتی می‌سازد.ذکر این نکته نیز ضروری است که یکی از اصلی ترین مباحثی که در اقتصاد انرژی مطرحمی شود،‌ موضوع ترکیب انرژی است که بر اساس آن هیچ کشوری سعی نمی کند از لحاظاستراتژیک انرژی مورد نیاز خود را فقط از یک منبع تامین کند،‌ حتی اگر در آن کشوربه فراوانی یافت شود.

سه شنبه دوازدهم 3 1388
X